Foolish Games
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Knock at the devil's house

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorMesaj
Tyler Brooks

Tyler Brooks

Data de inscriere : 29/12/2011

Knock at the devil's house - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyLun Ian 16, 2012 12:42 pm

Am oftat si am iesit din casa,aveam nevoie de o plimbare,situatia mi se parea prea suspecte si sincer sa fiu imi era frica. Frica sa nu o pierd. Simteam de parca avea sa mi se scurga printre degete in urmatoarele ore.
Am alergat cativa mii de kilometrii doar ca sa am ce face,si acea ingrijorare nu disparuse era ca si cum ceva din interiorul meu voia sa ma avertizeze. Nu stiam ce dracu se intampla dar speram sa aflu cat mai repede pentru ca eu unul nu mai suportam.
Sus In jos
Ayane Black

Ayane Black

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyLun Ian 16, 2012 12:45 pm

Se ridica , asezandu-se pe pervaz.Simtea ca nu mai era in casa si stia ca il ranise prin felul in care era acum.Isi scoase incet telefonul , trimitindu-i un mesaj.
,, Iubire..imi pare rau " si trimise.
Se ridica pur si simplu , lasand pe pervaz telefonul si intinzandu-se pe pat , inchizandu-si ochii.Se simtea ciudat sa nu fie acolo cu ea , sa nu o tina in brate.Ofta , muscandu-si buzele ana la sange si incerca sa adoarma.
Sus In jos
Tyler Brooks

Tyler Brooks

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyLun Ian 16, 2012 1:24 pm

Am vazut mesajul si am oftat,nu trebuia sa isi ceara scuze,nu era vina ei ca eu eram poate prea ingrijorat si exagerat de protector.
Am alergat la viteza normala pana acasa,si am intrat in casa,am simtit-o inca de cand am pus piciorul in living ca e in dormitor.
Am urcat si intrat in camera ei. Era acolo pe pat intinsa,dormea,era cea mai frumoasa fiinta pe care puteam sa o vad la momentul asta.
Sus In jos
Ayane Black

Ayane Black

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyLun Ian 16, 2012 1:30 pm

Il simti si zambi , soptindu-i numele si se trezi intr-un final.Se intoarse incet spre el , facandu-i semn sa se aseze langa el.Se simtea inca ciudat , dar zambi.
Era fericita ca era acolo cu ea si ca nu o lasase balta cum ar fi facut oricare alt om sau vampir.
Sus In jos
Tyler Brooks

Tyler Brooks

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyMar Ian 17, 2012 11:17 am

M-am asezat pe pat langa ea si am cuprins-o in bratele mele. Doar nu fusese prostuta sa creada ca plec nu? Ca o parasesc.
Nu as putea face asta in veci,pur si simplu sunt dependent de ea,nu am cum sa stau deprate de aceasta domnita care m-a hipnotizat din prima clipa in care am vazut-o.
-Esti mai bine acum micuto?
Sus In jos
Ayane Black

Ayane Black

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyMar Ian 17, 2012 11:19 am

Ofta incet , ingropandu-si fata in pieptul sau.
-Mdea...cred ca are legatura cu moartea lui Alex.sopti , muscandu-si incet buzele.
Nu stia de ce avea vaga impresie ca doar Alex era de vina , chiar daca era mort.Ce naiba?Nu putea scapa nici acum de el?Il ura din tot sufletul si stia cel mai bine lucru asta.
Nu il privi.Continua sa isi tina chipul ascuns in pieptul sau tare oftand incet.Nu mai suporta ceea ce se intampla cu ea , ii venea pur si simplu sa se sinucida.
Sus In jos
Tyler Brooks

Tyler Brooks

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyMar Ian 17, 2012 12:22 pm

Am inchis ochii si am strans-o mai tare,speram sa nu o afecteze prea tare moartea lui Alex. Dar se pare ca de ceea ce ma temusem nu scapasem.
Am oftat si am depus un mic sarut pe frunte va fi bine stiam asta. Nu puteam sa neg ca o mica parte din mine murea de frica,insa eram optimist.
-O sa fie bine o sa vezi.
Sus In jos
Ayane Black

Ayane Black

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 EmptyMar Ian 17, 2012 12:28 pm

-A fost creatorul meu...poate deaia ma simt atat de slabita.sopti.
Nu il putea privi.Stia ca ii venea sa planga , simtea parca cum lacrimile o intepau , dar facea pe tot posibilul sa nu lase acest lucru sa ii scape.
-Te iubesc..pe bune.sopti.
Isi ridica incet chipul si il saruta , inchizand ochii.Nu stia de ce , dar cateva lacrimi ii acopereau obrajii palizi.Plansese foarte rar , dar cand o facea , o facea pentru ca tinea la el.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Knock at the devil's house   Knock at the devil's house - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Knock at the devil's house
Sus 
Pagina 10 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Foolish Games :: Campus. :: Casele. :: Casa Vampirilor. :: Welcome to the madhouse-
Mergi direct la: